שבלולי פילו במילוי ירקות וטופו - מאפה טבעוני! | השף הלבן

שבלולי פילו טבעוניים במילוי טופו וירקות קלויים

מאפה מעולה לכל שעה – לבית או לפיקניק

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שבלולי פילו טבעוניים במילוי טופו וירקות קלויים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6 יחידות:

  • 1 חציל גדול ( או 2 קטנים) חתוך לקוביות קטנות
  • 2 קישואים או זוקיני חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 פלפלים חתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום לא קלופות
  • 1 כפית עלי תימין
  • מלח, פלפל
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/2 מיכל סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי
  • 1/2 חבילת טופו תנובה עם בזיליקום, מגורר גס
  • 6 עלי פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על־גבי האריזה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 200 מעלות ומצפים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    שמים את הירקות (כולל שיני השום) בתבנית, בוזקים תימין, מלח ופלפל, יוצקים 3 כפות שמן זית ואופים כ 25 דקות עד שהירקות רכים ומזהיבים. מעבירים את הירקות לקערה, מחלצים את פנים שיני השום אל תוך הקערה, מוסיפים את גבינת הסויה והטופו ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

    מניחים דפי פילו על משטח העבודה, מברישים בשמן, מניחים מילוי ומגלגלים לרולדה ואחר כך לשבלול. מניחים בתבנית. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.

  • 04.

    מברישים את השבלולים בשמן זית, אופים כ 30 דקות עד הזהבה ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.