קציצות זוקיני וגבינה עם מטבל פלפלים
קציצות צמחוניות המבוססות על זוקיני וגבינות ומוגשות עם מטבל פלפלים נפלא
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
המרכיבים ל8 מנות:
- 1 קורט פפריקה חריפה
- 1 כפית דבש
- מלח
- פלפל
- 4 כפות שמן זית
קציצות –
- 1 כוס זוקיני מגורר בפומפייה וסחוט היטב (כ4 זוקיני גדול)
- 1 בצל פרוס דק, מטוגן
- 10 עלי נענע קצוצים
- 100 גרם קוביות בולגרית 24% "פיראוס"
- 100 גרם גבינת חמד "פיראוס"
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- חצי כוס פרורי לחם
- 1 כף צימוקים כהים קטנים
- מלח
- פלפל
- שמן זית לטיגון
מטבל –
- 2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים
- 2 שיני שום
- 2 כפות לאבנה
הוראות הכנה:
-
01.
במעבד מזון מניחים את כל רכיבי המטבל וטוחנים למרקם חלק. מעבירים למקרר לצינון.
-
02.
בקערה מערבבים את כל רכיבי הקציצה. יוצרים קציצות עגולות בקוטר 4ס"מ ומטגנים במחבת עם שמן זית בחום בינוני כ4 דקות מכל צד עד להזהבה. מגישים חם לצד המטבל.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים