המרכיבים למנות 6:
- שמן לטיגון
- 2 קופסאות טונה משומרת
- 1 בצל גדול
- 1 עגבניה בינונית
- חצי כוס פירורי לחם
- 1 ביצה
- כפית פפריקה (פלפל אדום)
- קמצוץ פלפל שחור
- חצי כפית מלח
- שמן
לציפוי
- פירורי לחם
- ביצה טרופה
הוראות הכנה:
-
01.
מסננים את הטונה ומעבירים לקערה.
-
02.
קוצצים דק את הבצל ואת העגבניה ומוסיפים לטונה.
-
03.
מוסיפים תבלינים, ביצה ופירורי לחם ומערבבים הכל יחדיו.
-
04.
מניחים בצלחת אחת פירורי לחם. טורפים את הביצה בצלחת שנייה. צרים מתערובת הטונה קציצות עגולות פחוסות. טובלים כל קציצה בביצה ומצפים בפירורי לחם.
-
05.
מחממים מעט שמן במחבת בעלת ציפוי מונע הדבקות. מטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות משני צידיהן. מוציאים מהמחבת ומניחים על צלחת מרופדת בשכבה כפולה של נייר סופג לספיגת עודפי השמן. מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים