פילה דג סלמון אפוי בתוספת טעימה של דלעת ערמונים | השף הלבן

פילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים

מחפשים לגוון את מתכון הסלמון שלכם? קבלו מתכון קוצר מחמאות לפילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים. מנה מנצחת!

מאת: אפרת ליכטנשטט
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 8:

  • פילה סלמון מופשר, "דגי תנובה"
  • 4 כפות ממרח פסטו בזיליקום, "אוליביה"
  • ½ כוס צנוברים
  • 2 יחידות דלעת ערמונים חתוכות לפרוסות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.

  • 02.

    מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה.

  • 03.

    בעזרת כף או מברשת מורחים את הפסטו על הפילה.

  • 04.

    מסדרים את פרוסות דלעת הערמונים לצד הפילה ומברישים אותן במעט שמן זית.

  • 05.

    מפזרים מעל הפילה צנוברים.

  • 06.

    אופים כ- 20-25 דקות עד השחמה.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 07.

    מגישים חם בתום האפייה.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.