פילה דג סלמון אפוי בתוספת טעימה של דלעת ערמונים | השף הלבן

פילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים

מחפשים לגוון את מתכון הסלמון שלכם? קבלו מתכון קוצר מחמאות לפילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים. מנה מנצחת!

מאת: אפרת ליכטנשטט
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל8:

  • פילה סלמון מופשר, "דגי תנובה"
  • 4 כפות ממרח פסטו בזיליקום, "אוליביה"
  • ½ כוס צנוברים
  • 2 יחידות דלעת ערמונים חתוכות לפרוסות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.

  • 02.

    מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה.

  • 03.

    בעזרת כף או מברשת מורחים את הפסטו על הפילה.

  • 04.

    מסדרים את פרוסות דלעת הערמונים לצד הפילה ומברישים אותן במעט שמן זית.

  • 05.

    מפזרים מעל הפילה צנוברים.

  • 06.

    אופים כ- 20-25 דקות עד השחמה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 07.

    מגישים חם בתום האפייה.

הכנת? כאן מדרגים
(6)