מתכון שוקי עוף בציפוי פריך וטעים | השף הלבן

שוקי עוף בציפוי פריך וטעים

מתלבטים מה להכין לילדים בחופשה? קבלו מתכון לשוקי עוף בציפוי פריך וטעים שכל הילדים יאהבו

מאת: השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
שוקי עוף בציפוי פריך וטעים

המרכיבים ל 4 מנות:

מרכיבים:
  • 8 שוקי עוף
  • פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • שמן לטיגון עמוק
להגשה:
  • סלט ירוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסירים מהשוקיים את העור (עדיף לקנות את השוקיים בלי עור מראש).

  • 02.

    מבשלים בסיר גדול עם מים, עד שכל השומן והלכלוך שבעוף צף למעלה, מסירים אותו עם כף או מצקת (כחצי שעה בערך), מוציאים את העוף ומניחים לו להתקרר מעט.

  • 03.

    בסיר עמוק מחממים שמן לטיגון, השמן צריך להגיע לפחות למחצית הסיר.

  • 04.

    טורפים את הביצים בקערה.

  • 05.

    בצלחת שטוחה מערבבים פירורי לחם עם כפית אחת אבקת עוף.

  • 06.

    טובלים כל עוף בביצים הטרופות ודואגים שיהיה מכוסה מכל הכיוונים.

  • 07.

    מגלגלים את העוף הטבול בביצה בתוך פירורי הלחם, עד לכיסוי מלא ומכניסים לסיר השמן.

  • 08.

    כשהציפוי משחים, מוציאים מהשמן ומניחים על צלחת עם נייר סופג, לספיגת עודפי השמן.

  • 09.

    טיפ: אפשר להשתמש בשמן כדי לטגן בו צ'יפס כתוספת, אם משתמשים בו מיידית ולא ממתינים.

הכנת? כאן מדרגים
(626)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.