שווארמה נקניקיות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

שווארמה נקניקיות

טרנד הסטריט פוד הכי מסקרן הגיע גם אלינו: שווארמה עשירה שמכינים בכלל מנקניקיות! פתרון מושלם לארוחת צהריים כיפית שתפתיע אתכם

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שווארמה נקניקיות
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 8 נקניקיות "טירת צבי" פרוסות לאורכן לפרוסות דקות וארוכות
  • 2 בצלים לבנים פרוסים לרצועות דקות
  • 3 כפות תבלין שווארמה צהוב
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
להרכבה:
  • בצל סגול פרוס לרצועות דקות
  • 1 כפית סומאק
  • עמבה
  • 1/2 כוס כרוב כבוש
  • ממרח טחינה
  • סלט ירקות קצוץ
להגשה:
  • צ'יפס מטוגן
  • 2 פלפלים חריפים מטוגנים
  • ממרח טחינה
  • סלט קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את רצועות הבצל הסגול עם סומאק

  • 02.

    מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את רצועות הבצל הלבן עד להזהבה

  • 03.

    מוסיפים פרוסות נקניקיות, תבלין שווארמה ומלח ומערבבים, מטגנים כ- 10 דקות עד להשחמה.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 04.

    מורחים בפיתה טחינה ועמבה ומניחים מתערובת שווארמת הנקניקיות

  • 05.

    מוסיפים כרוב כבוש וסלט ירקות. מגישים לצד צ'יפס, פלפל חריף וטחינה

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.