ספרינג-רולס עוף וירקות במרק עוף | השף הלבן

ספרינג-רולס עוף וירקות במרק עוף

התוספת שתעשה פלאים ותוסיף טעם וצבעים למרק העוף שלכם

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספרינג-רולס עוף וירקות במרק עוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6-8:

  • 12 דפי אורז
למילוי:
  • 1 כף שמן
  • 1 גזר חתוך לקוביות
  • 1 מקל סלרי חתוך לקטנות
  • 1 כוס כרוב פרוס דק
  • 3-4 פטריות פורטובלו או שמפניון קצוצות (אפשר סנפרוסט)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מלח, פלפל
  • 2 כוסות עוף "תנובה" מבושל (מהמרק) קצוץ או מפורק לפיסות
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ דק
  • להגשה: מרק עוף צח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את המילוי: מחממים שמן במחבת ומטגנים גזר וסלרי 2-3 דקות. מוסיפים כרוב ופטריות ומטגנים עוד 3-4 דקות עד שהירקות מתרככים. מוסיפים סויה ופלפל שחור ועוף ומטגנים עוד 1-2 דקות. מסירים מהאש ומעבירים לקערה. מוסיפים בצל ירוק טועמים ומתקנים תיבול.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    ממלאים קערה גדולה במים פושרים. טובלים דף אורז במים למשך 30-20 שניות עד שהוא מתרכך. מוציאים מהמים ופורשים על משטח עבודה נקי או מגבת כותנה נקייה. שמים 2 כפות מילוי בקצה הקרוב אלינו של דף האורז. מגלגלים גלגול אחד, מקפלים את השוליים מימין ומשמאל וממשיכים לגלגל לסיגר עבה. חוזרים על הפעולות עם יתר הדפים.

  • 03.

    מגישים לכל סועד קערת מרק חם ובתוכה 2 ספרינג-רולס.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.