מתכון בקר בקארי | השף הלבן

בקר בקארי

בשר בקר בקארי

מאת: מתכון גולש
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בקר בקארי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 ק"ג בשר בקר (שייטל או כתף), חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 2 כפות אבקת קארי
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 כף חומץ אורז
  • שמן לטיגון
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 6 שיני שום קצוצות דק
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
  • 1 קופסה שימורי עגבניות שרי (כולל המיץ)
  • 2 בצלים חתוכים לטבעות
  • 1 כף סוכר
  • מלח
  • עלי כוסברה קצוצים, להגשה
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את קוביות הבשר עם קארי, סויה וחומץ. משרים במקרר למשך חצי שעה.

  • 02.

    מחממים שמן במחבת או בווק ומוסיפים ג'ינג'ר ושום, מערבבים ומטגנים חצי דקה, מוסיפים את הבשר ומטגנים-מערבבים כ-5 דקות.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים פלפל, עגבניות שרי ובצל, מערבבים ומוסיפים את מיץ העגבניות, מרתיחים ומבשלים עוד 3 דקות, מתבלים בסוכר, מלח ובפלפל.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    מסירים מהאש, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(139)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.