מתכון קערת בודהה | השף הלבן

קערת בודהה

אחד הטרנדים הכי מוצדקים ברשת – קערת בודהה פוטוגנית שמכנסת כל מה שיש במקרר לארוחה. נתחוני העוף משתלבים בה באופן מושלם. רק לסדר יפה בקערה ולהוסיף רוטב טעים

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קערת בודהה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 1:

  • 1/2 כוס פרחי ברוקולי סנפרוסט מאודים
  • 1/2 כוס כרוב סגול פרוס דק
  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 1/2 כוס גזר מגורר גס או חתוך לגפרורים
  • 1 חבילת נתחוני עוף בתיבול זעתר או טעם אחר "טירת צבי"
  • 1/2 אבוקדו קלוף פרוס
  • 1 כף זרעי דלעת
  • רוטב חרדל דבש אוליביה או רוטב קיסר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים בקערה את כל המרכיבים אחד ליד השני (לא מערבבים). מפזרים זרעי דלעת ומגישים עם רוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.