סלט תפוזים וגבינת ברי | השף הלבן

סלט תפוזים וגבינת ברי

מתכון של יהונתן שרביט ממשחקי השף ברשת 13 לסלט מיוחד עם פלחי תפוז, שומר, גבינת ברי של COLLECTION, לימון כבוש ואריסה

מאת: יהונתן שרביט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תפוזים וגבינת ברי
צילום: משחקי השף (רשת 13) עיצוב: משחקי השף (רשת 13)

המרכיבים ל4 מנות:

  • 3 פילטים מתפוז
  • 1 פילטים מלימון
  • 1 שאלוט קצוץ
  • חצי כפית אריסה
  • חצי כפית לימון כבוש
  • 1 כפית שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • קורט זרעי כוסברה גרוסה
  • קורט זרעי כמון גרוסים
  • חופן מיקרו כוסברה
  • 1 יחידה שומר - פרוס דק במנדולינה
  • 150 גרם ברי "COLLECTION"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט למעט השומר, מיקרו כוסברה והגבינה.

  • 02.

    מניחים את הסלטון בקערת הגשה ומפזרים מעט מהגבינה מלמעלה

  • 03.

    מסביב לסלט מסדרים את השומר הפרוס

  • 04.

    מקשטים במעט מיקרו כוסברה

הכנת? כאן מדרגים
(0)