סלט פסטה עם קוביות בטטה וגבינה צפתית | השף הלבן

סלט פסטה עם קוביות בטטה וגבינה צפתית

כל מי שנתקל בסלט הזה מבקש את המתכון. הוא עשיר, צבעוני ומלא רבדים של טעם.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פסטה עם קוביות בטטה וגבינה צפתית

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 2 בטטות בינוניות, קלופות וחתוכות לקוביות בגודל 2X2 ס”מ
  • 250 גרם פסטה יבשה, מבושלת לפי הוראות היצרן ומצוננת מעט
  • 125 גרם (1/2 חבילה) גבינה צפתית 5% של פיראוס, חתוכה לקוביות
  • 1 צנצנת קטנה של אנשובי איכותי, מסוננת
  • 3 שיני שום, קלופות וקצוצות
  • 15 זיתי טאסוס
  • 10 עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות גס
  • 1/2 סלסילה (250 גרם) עגבניות שרי חצויות
  • 5-6 גבעולי עירית, קצוצים דק
  • 10-15 עלי בזיליקום, שטופים
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    טיפ: עם סינון הפסטה מומלץ לערבבה עם כף שמן זית, כדי שלא תידבק.

  • 02.

    ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים קוביות בטטה ומקפיצים כ-10 דקות עד שהבטטות רכות וזהובות. מצננים.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 03.

    מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. טועמים ומתקנים תיבול.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.