סלט עגבניות קצת אחר | השף הלבן

סלט עגבניות קצת אחר

מתכון של ססיל לוי ממשחקי השף ברשת 13 לקרפצ'יו עגבניות עם עגבניות שרופות, עגבניות שרי, ליים וקציפת יוגורט ורוקפור

מאת: ססיל לוי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט עגבניות קצת אחר
צילום: משחקי השף (רשת 13) עיצוב: משחקי השף (רשת 13)

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 4 עגבניות גדולות
  • 10 עגבניות שרי בצבעים
  • 3 ענפי צרביל
  • לימון אחד
  • ליים אחד
  • 20 מ"ל שמן זית
  • 1 חבילה (200 גרם) רוקפור "COLLECTION"
  • 50 מ"ל יוגורט עיזים תנובה
  • 4 ענפי מרווה
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 10 גרם מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים עגבניות ומכניסים לתחמיץ של שמן זית ולימון עם צ'רביל בקערה.

  • 02.

    שורפים עגבניות בטאבון (או בתנור בחום גבוה מאוד) מצננים קלות, מקלפים וקוצצים.

  • 03.

    מחממים שמן זית עם צ'ילי (שאטה) במחבת ושופכים מעל העגבניות השרופות עם מעט מלח. מביאים לסף רתיחה שמנת יחד עם רוקפור ויוגורט עזים ומקררים היטב.

  • 04.

    מעבירים את הנוזל לתוך סיפון יחד עם 2 בלונים ומיחים בצד להגשה.

  • 05.

    חותכים עגבניות שרי לרבעים, מתבלים בשמן זית ולימון עם מלח וחומץ

  • 06.

    מרכיבים את המנה: בצלחת עמוקה מניחים מניחים פרוסה של עגבניות בתחמיץ ומעליה את עגבניות השרי, כף של עגבניות שרופות וקציפה של רוקפור

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.