מתכון סלט ירוק עם גבינת פרומעז מטוגנת | השף הלבן

סלט ירוק עם גבינת פרומעז מטוגנת

פינוק אמיתי! בואו להכין סלט עשיר

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירוק עם גבינת פרומעז מטוגנת
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חבילת עלי רוקט טריים ושטופים
  • 1 אגס, ללא הליבה, פרוס דק
  • אגוזי מלך, חצויים וקלויים במחבת יבשה
  • 1 גליל גבינת עזים פרומעז
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם
  • 1 כפית דבש
  • מיץ לימון, סחוט טרי
  • שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה, מניחים את הרוקט, פרוסות האגס ואגוזי מלך.

  • 02.

    מניחים את פרורי הלחם בקערית שטוחה ומתבלים בפלפל שחור. פורסים את גליל הגבינה לעיגולים בעובי 1 ס"מ ומחממים מחבת עם שמן זית. כשהשמן חם, טובלים את טבעות הגבינה בביצה הטרופה ולאחר מכן בקערית פרורי הלחם, לציפוי מושלם.

  • 03.

    מטגנים את עיגולי הגבינה עד להזהבה, מספר דקות בכל צד. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

  • 04.

    מתבלים את הסלט במלח, פלפל, דבש, מיץ לימון ושמן זית. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול, לפי הטעם. מחלקים לצלחות הגשה, מניחים מספר עיגולי גבינה מעל כל מנה ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(578)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.