סלט טבולה עם אבטיח ובולגרית

דרך נהדרת להנות מאבטיח ובולגרית – ארוחה קלה (ומשביעה) שמשלבת אותם עם סלט טבולה אהוב. הקיץ הזה הולך טעים במיוחד!

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט טבולה עם אבטיח ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 1/2 כוס בורגול
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 3/4 כוס מים רותחים
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/3 כוס נענע קצוצה
  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3 כוסות קוביות אבטיח
  • 1 כוס קוביות גבינה בולגרית מעודנת "פיראוס"

הוראות הכנה:

  • 01.

        שמים בסיר בורגול, מלח, פלפל ומים רותחים.

  • 02.

        מכסים, מביאים שוב לרתיחה, מכבים ת האש ומניחים ל 15 דקות עד שהמים נספגים והבורגול רך.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 03.

        מצננים כחצי שעה עד לטמפרטורת החדר.

  • 04.

        מעבירים לקערה את הבורגול, פטרוזיליה, נענע, בצל סגול, מיץ לימון, שמן זית ומערבבים.

  • 05.

        מוסיפים אבטיח וגבינה בולגרית מעודנת, מערבבים בעדינות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.