סלט בורגול ושעועית ירוקה | השף הלבן

סלט בורגול ושעועית ירוקה

סלט בורגול ושעועית ירוקה

מאת: שפית ליטל ארזי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט בורגול ושעועית ירוקה
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל 4:

  • כוס וחצי (לפני השרייה) בורגול גס
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן נענע קצוצה
  • חופן ארוגולה קצוצה
  • 3 פלפלים קלויים חתוכים לקוביות
  • 2 כפות ממרח לימון כבוש או לימון כבוש חתוך לקוביות
  • 400 גרם שעועית ירוקה עדינה סנפרוסט מבושלת לפי הוראות יצרן
  • 1/4 בצל סגול, פרוס לרצועות דקיקות
  • 1 כוס עגבניות שרי, חצויות
  • 10 זיתים
רוטב:
  • מיץ מ-1 לימון
  • 2 כפיות סוכר
  • 1/4 שן שום כתושה
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • 2 כפות חומץ תפוחים/חומץ בן יין לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    יש להשרות את הבורגול במים לפי הוראות יצרן. לצנן מעט.

  • 02.

    לערבב את מצרכי הרוטב בעזרת מטרפה.

  • 03.

    בקערה עמוקה לערבב את כל מצרכי הסלט מלבד העגבניות שרי והזיתים, להוסיף את הרוטב ולהמשיך לערבב.

  • 04.

    על צלחת הגשה, להניח מן הסלט ולעטר בעגבניות שרי וזיתים.קלוריות: 465 למנה | נקודות שומרי משקל: 8 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.