ארוחת סלט יווני בצנצנת
נצלו את שאריות הפסטה והאורז הארוחה והכינו סלט יווני בצנצנת שכיף לקחת לעבודה, ללימודים או לפיקניק. משקשקים ואוכלים.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים למנה אישית:
מצרכים:
- 1/2 כוס פסטה או אורז מבושלים - לא חובה
- חסה
- חופן בצל ירוק
- 1 עגבניה חתוכה גס
- 1 מלפפון חתוך גס
- 1/4 בצל סגול פרוס דק
- חופן זיתים שחורים מגולענים
- פטרוזיליה קצוצה
- 100 גרם קוביות גבינה בולגרית מעודנת 5% "פיראוס"
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון
- מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את כל המרכיבים לפי הסדר עם הרוטב בסוף בתוך הצנצנת וסוגרים את המכסה.
-
02.
לוקחים אתכם וכשרוצים לאכול משקשקים את הצנצנת פותחים אוכלים.
הכנת? כאן מדרגים