קרוסטיני עגבניות לחות עם בולגרית ועלי זעתר טריים | השף הלבן

קרוסטיני עגבניות לחות עם בולגרית ועלי זעתר טריים

פותחים את התאבון עם מתאבן נהדר, צבעוני ופריך

מאת: שף מאיר עזר "תנובה שף"
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרוסטיני עגבניות לחות עם בולגרית ועלי זעתר טריים
צילום: בן יוסטר

המרכיבים ל20 יחידות:

  • בגט אחד פרוס בעובי ½ ס"מ
  • 5 כפות שמן זית
  • 4 עגבניות חתוכות גס, קלופות וללא גרעינים
  • 40 עלי זעתר טרי
  • קופסא גבינה בולגרית 16% במרקם מעודן "פיראוס"
  • מלח ים אפור
  • שן שום קצוצה
  • פלפל גרוס שחור
  • גרידת לימון מחצי לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    •מורחים

  • 02.

    את הקרוסטיני

  • 03.

    בנדיבות  בשמן זית ואופים בתנור חם 180 כ 7

  • 04.

    דקות עד זהבה.

  • 05.

    •מתבלים

  • 06.

    את העגבניות במלח ים, גרוס שחור ,גרידת לימון ,שום טרי ושמן זית ( מזן ארבקינה –

  • 07.

    ספרד).

  • 08.

  • 09.

    הרכבת הכריך:

  • 10.

    •מסדרים

  • 11.

    את הקרוסטיני על מגש הגשה.

  • 12.

    •מניחים

  • 13.

    כפית עגבניות קצוצות , מעל שברי גבינה בולגרית.

  • 14.

    •מפזרים

  • 15.

    עלי זעתר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)