מתכון קורנביף ביתי אמיתי | השף הלבן

קורנביף ביתי אמיתי

מנה בשרית מושלמת לאירוח, לצד כוס יין אדום זה ממש בילוי.

מאת: יעקב קרויטורו
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קורנביף ביתי אמיתי

המרכיבים ל 6-4 מנות:

  • נתח חזה בקר שלם במשקל 2 ק"ג ויותר
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף סוכר
  • 2 ראש שום על קליפתם חצויים לרוחבם
  • 20 גרגרי פלפל אנגלי
  • 8 עלי דפנה
  • 30 גרגרי פלפל שחור
  • 1.5 כפות מלח
  • 2 כפות מונוסודיום לשמירה על צבע הבשר (להשיג בחנויות תבלינים או בבית מרקחת)
  • מים כדי כיסוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    לתוך קערה גדולה מכניסים את כל התבלינים. מכסים במים ומערבביםהיטב. מכניסים את חזה הבקר. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך שבוע, כאשר כל יום הופכים את הנתח.

  • 02.

    לאחר שבוע להעביר את הנתח לסיר לחץ עם חלק מהנוזלים ולבשל במשך שעה ורבע. אם אין סיר לחץ אז מבשלים בסיר רגיל במשך שעתיים שלוש.

  • 03.

    ניתןאפשר מיד חם, או לצנן ולפרוס כפסטרמה. מומלץ להגיש בליווי מיונז ומלפפון חמוץ מתוצרת בית, טיפ - אורך חיי מדף של הנתח הוא 12 יום בקרור כאשר הוא ארוז בנייר פרגמנט וניילון.

הכנת? כאן מדרגים
(285)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.