מתכון כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים | השף הלבן

כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים

שפית ליטל ארזי משתפת אותנו במתכון לכריך צבעוני וטעים

מאת: שפית ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
בינונית רמת מיומנות
כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל 4 כריכים:

מרכיבים:
  • לחם כפרי פרוס לאורך
  • 60 גרם גבינת חמד 16% פיראוס
  • זיתים שחורים מגולענים
  • עירית קצוצה
  • עלי נענע
  • שמן זית
לסלט:
  • 2 חצילים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 כפות חומץ
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות אגוזי מלך טחונים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית כוסברה יבשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הסלט:

  • 02.

    קולים את הפלפלים והחצילים בשלמותם על הגריל/ גז עד שהם חרוכים לגמרי ובשר החציל שינה את צבעו ללבן

  • 03.

    מוציאים את תוכן החציל ומניחים בתוך מסננת כ-15 דקות

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 04.

    את הפלפל מניחים בקערה ועוטפים בניילון נצמד. כאשר הפלפלים מתקררים מעט, מקלפים ומניחים יחד עם החציל במסננת

  • 05.

    קוצצים דק-דק את הפלפל והחציל ומערבבים יחד עם שאר מרכיבי הסלט הרכבת הכריך:

  • 06.

    על פרוסת לחם מורחים בנדיבות מהסלט

  • 07.

     מפוררים גבינת חמד, מפזרים מעט עירית קצוצה וזיתים שחורים

  • 08.

    מניחים מספר עלי נענע וזרזיף שמן-זית

הכנת? כאן מדרגים
(151)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.