כריך ג׳בטה עם חביתת ירק, גבינת עיזים וירקות | השף הלבן

כריך ג׳בטה עם חביתת ירק, גבינת שמנת וירקות – ארוחה מפנקת ומזינה

משדרגים את הכריך לגדול ומפנק עם חביתת ירוקים מפוצצת בוויטמינים וגבינת שמנת קרמית וטעימה. מוסיפים ירקות טריים וזוכים בארוחה מפנקת. אפילו הילדים יזללו בהנאה

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך ג׳בטה עם חביתת ירק, גבינת עיזים וירקות
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל2:

לחביתה:
  • כפית חמאת "תנובה"
  • 3 ביצים
  • 2 כפות חלב "תנובה"
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • קורט מלח
לכריכים:
  • 2 לחמניות ג׳בטה טריות
  • 4 כפות גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25% שומן / בכל טעם אחר שאוהבים
  • 1 עגבניה פרוסה
  • 1 מלפפון פרוס
  • רבע בצל סגול פרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים חמאה במחבת קטנה.

  • 02.

    בקערה קטנה טורפים ביצים, חלב, ירוקים ומלח. מכינים חביתה תפוחה וירוקה.

  • 03.

    הרכבת הכריך: מורחים גבינה על הגבטה משני הצדדים. מניחים חצי מהחביתה, עגבניות, מלפפונים ובצל סגול.

  • 04.

    חוזרים על הפעולה עם הגבטה השנייה.

  • 05.

    אוכלים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)