טוסטונים עם בצל מקורמל וגבינת פטה
מתחילים את הארוחה עם מנה ראשונה מעוררת תיאבון. ככה תכינו בקלות טוסטונים עם גבינת פטה, בצל מקורמל וירקות
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל 5:
- 5-6 פרוסות לחם עשויות כטוסט
- 2 בצלים בינוניים, חתוכים לפרוסות
- 3 כפות שמן זית
- קורט מלח (לא חובה)
להגשה:
- 5-6 עלי חסה בגודל הפרוסות
- חופן פקאנים קצוצים
- 2 כפות שמן זית
- 100 גרם גבינת פטה עיזים 16% "פיראוס"
- עלי אורגנו טריים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים על אש נמוכה-בינונית כחצי שעה עד שהם מקורמלים ושחומים. מצננים בקופסא במקרר (ניתן לשמור עד שבוע).
-
02.
מסדרים את הטוסטים על צלחת הגשה.
-
03.
מניחים כף בצל מקורמל על כל פרוסה, עלה של חסה, קובייה שטוחה של גבינה ומפזרים מעל מעט שמן זית, אגוזים ואורגנו.
הכנת? כאן מדרגים