ברוסקטה מצה עם עם קרם סלק-פרובטו ובצל ירוק | השף הלבן

ברוסקטה מצה עם קרם סלק-פרובטו ובצל ירוק

הדרך שלנו להתמודד עם חדגוניות המצה הוא להתייחס אליה כמו ללחם. ואז אפשר להנות מטופינג גורמה על מצה של סלק ופרובטו

ברוסקטה מצה עם קרם סלק-פרובטו ובצל ירוק מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוסקטה מצה עם קרם סלק-פרובטו ובצל ירוק
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל6:

  • 3 מצות
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • מלח פלפל
  • 1 כפית אורגנו מיובש מפורר (לא הכרחי)
  • 2 סלקים "סנפרוסט" מופשרים ופרוסים דק
  • 150 גרם גבינת פרובטו כבשים מעודנת 5% "פיראוס", פרוסה
  • 2-3 כפות עלי נענע קצוצים
  • 2-3 כפות אגוזי לו"ז או פקאן קלויים קצוצים
  • שמן זית לזילוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 160 מעלות. מניחים את המצות בתבנית, מברישים מזמן זית, מפזרים פרוסות שום, מלח, פלפל ואורגנו. קולים בתנור כ 8-10 דקות (זהירות שהמצה לא תחרך).

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מניחים על המצה פרוסות סלק ופרבטו, בוזקים נענע ואגוזים, מזלפים שמן זית ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)