בייגל אמריקאי עם גבינת שמנת וסלמון – טעם ממכר | השף הלבן

בייגל אמריקאי עם גבינת שמנת וסלמון

מתגעגעים לטעמים של ניו יורק? בואו לשדרג את ארוחת הבוקר של סוף השבוע עם בייגל שיטיס אתכם לארה"ב בפחות מעשרים דקות

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בייגל אמריקאי עם גבינת שמנת וסלמון
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל2 מנות:

  • 2 בייגל, חצויים לרוחב
  • 1 מיכל גבינת שמנת נפוליון 16% בטעם טבעי
  • 1 כף צלפים, קצוצים
  • 2 פרוסות סלמון מעושן
  • ½ בצל אדום, פרוס דק
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
להגשה:
  • פרוסות דקיקות של לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים את הבייגל בגבינת השמנת ומפזרים את הצלפים הקצוצים. מניחים מעל את פרוסות הסלמון והבצל האדום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.

  • 02.

    מניחים מעל פרוסת לימון דקיקה ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(109)