בייגל אמריקאי עם גבינת שמנת וסלמון – טעם ממכר | השף הלבן

בייגל אמריקאי עם גבינת שמנת וסלמון

מתגעגעים לטעמים של ניו יורק? בואו לשדרג את ארוחת הבוקר של סוף השבוע עם בייגל שיטיס אתכם לארה"ב בפחות מעשרים דקות

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בייגל אמריקאי עם גבינת שמנת וסלמון
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 2 בייגל, חצויים לרוחב
  • 1 מיכל גבינת שמנת נפוליון 16% בטעם טבעי
  • 1 כף צלפים, קצוצים
  • 2 פרוסות סלמון מעושן
  • ½ בצל אדום, פרוס דק
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
להגשה:
  • פרוסות דקיקות של לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים את הבייגל בגבינת השמנת ומפזרים את הצלפים הקצוצים. מניחים מעל את פרוסות הסלמון והבצל האדום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.

  • 02.

    מניחים מעל פרוסת לימון דקיקה ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(109)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.