מרק כתום חורפי - מתכון מחמם וקל להכנה | השף הלבן

מרק כתום

מרק כתום עשיר וטעים המבוסס על לקט ירקות כתומים, שמתבשל בסיר עם שמן זית ותבלינים. מנה חמה ומנחמת לימי החורף הקרים, מוכנה בקלות עם אפשרות להוסיף עשבי תיבול וצ׳ילי גרוס להגשה.

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק כתום
צילום: נמרוד סונדרס

המרכיבים ל5 מנות:

לרכישה >>
מרכיבים:
  • 1 לקט כתום למרק סנפרוסט
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
הצעות הגשה:
  • שמן זית
  • צ׳ילי גרוס
  • עלים של עשבי תיבול לבחירה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר עמוק מניחים את הלקט עם שמן זית ומערבבים שתי דקות.

  • 02.

    ממלאים את הסיר במים עד ¾ מגובהו.

  • 03.

    מוסיפים את שקית התיבול ומלח.

  • 04.

    מבשלים בכיסוי חלקי כ-30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    מסירים מהאש וטוחנים.

  • 06.

    מגישים עם שמן זית מעל, צ׳ילי גרוס ועלה של עשב תיבול לפי העדפה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)