סלט גזר, ענבים ובזיליקום בוויניגרט ג'ינג'ר

חיבור מפתיע טעים להפליא של גזר, ענבים וגבינת כבשים. קבלו טיפ: הוסיפו ג'ינג'ר לרוטב הסלט הקייצי שלכם וקבלו טוויסט מרענן

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט גזר, ענבים ובזיליקום בוויניגרט ג'ינג'ר
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6 מנות:

להכנת הסלט:
  • 5-6 גזרים - רצוי בצבעים שונים - קלופים
  • 1 כוס ענבים חצויים
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • 1/4 לימון קצוץ דק עם הקליפה
  • 1/2 קופסת גבינת פטה כבשים "פיראוס" 20% פרוסה
לרוטב:
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית גדושה ג'ינג'ר טרי או כבוש
  • 3 ענבים
  • 2 שיני שום
  • מלח פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

         שמים את מרכיבי הסלט במעבד מזון ומעבדים לרוטב חלק ומעבירים לקערה.

  • 02.

        מחליפים את הסכין במעבד לסכין פריסה (אין צורך לשטוף את מיכל המעבד) ופורסים את הגזרים דק.

  • 03.

        מצרפים לקערת הרוטב עם ענבים בזיליקום ולימון ומערבבים.

  • 04.

        מניחים מעל הסלט את הגבינה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.