סלט גזר, ענבים ובזיליקום בוויניגרט ג'ינג'ר
חיבור מפתיע טעים להפליא של גזר, ענבים וגבינת כבשים. קבלו טיפ: הוסיפו ג'ינג'ר לרוטב הסלט הקייצי שלכם וקבלו טוויסט מרענן
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל6 מנות:
להכנת הסלט:
- 5-6 גזרים - רצוי בצבעים שונים - קלופים
- 1 כוס ענבים חצויים
- 1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים
- 1/4 לימון קצוץ דק עם הקליפה
- 1/2 קופסת גבינת פטה כבשים "פיראוס" 20% פרוסה
לרוטב:
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כפית חרדל
- 1 כפית גדושה ג'ינג'ר טרי או כבוש
- 3 ענבים
- 2 שיני שום
- מלח פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את מרכיבי הסלט במעבד מזון ומעבדים לרוטב חלק ומעבירים לקערה.
-
02.
מחליפים את הסכין במעבד לסכין פריסה (אין צורך לשטוף את מיכל המעבד) ופורסים את הגזרים דק.
-
03.
מצרפים לקערת הרוטב עם ענבים בזיליקום ולימון ומערבבים.
-
04.
מניחים מעל הסלט את הגבינה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים