מרק רוזה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מרק רוזה

הפכנו את רוטב הפסטה האהוב – למרק חורפי ומפנק! מרק עגבניות צלויות ושמנת עם מרקם קרמי שאי אפשר להישאר אדישים כלפיו

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק רוזה
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 500 גרם עגבניות מסוגים שונים
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
  • טימין
  • ראש שום
  • שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • להגשה: קרוטונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את העגבניות, הטימין והשום (מומלץ לקטום את ראש השום) בתבנית חסינת חום

  • 02.

    מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות למשך כ-20-25 דקות עד שהעגבניות נחרכות מעט ומגירות נוזלים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

    מוציאים את העגבניות מהתנור ומעבירים למעבד מזון. טוחנים עד לקבלת מרקם חלק ככל שניתן.

  • 04.

    מסננים את העגבניות הטחונות דרך מסננת דקה ומעבירים לסיר.

  • 05.

    מוסיפים את השמנת לבישול (בשלב זה ניתן גם לתקן תיבול לפי הטעם) ומבשלים על אש בינונית למשך 10-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מגישים בקעריות מרק אישיות יחד עם קרוטונים.

  • 07.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.