מתכון מרק בצל | השף הלבן

מרק בצל

מרק קלאסי צרפתי קל ומהיר הכנה

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק בצל

המרכיבים ל4 מנות:

מרכיבים:
  • 3 בצלים בינוניים (או אחד גדול ועוד שניים בינוניים)
  • קובייה קטנה חמאה (אם רוצים פרווה מוותרים על החמאה)
  • מעט שמן זית
  • מים רותחים (קומקום שלם)
  • מלח, פלפל, אבקת מרק בצל לפי הטעם
  • פרמזן קולקשן

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים חמאה ושמן זית בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל. נותנים לבצל להתאדות לאט ומאדים עד רכות ושקיפות. מדי פעם מערבבים

  • 02.

    כאשר הבצל רך ושקוף מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק בצל

  • 03.

    שופכים לתוך הסיר את המים הרותחים ומבשלים את המרק על אש קטנה. מתקנים טעמים אם צריך

  • 04.

    מגישים עם קרוטונים או מפזרים למעלה גבינת פרמזן מגוררת  אוהבים מרק בצל מוקרם? חייבים לנסות את המתכון הבא >>   

הכנת? כאן מדרגים
(1720)