בצקים

הבסיס לכל מאפה חג מתחיל כאן

בתקופת החגים, המשפחה מתכנסת סביב השולחן עם הטעמים שהכי מחברים בינינו.
עם בצקי מעדנות, כל מתכון משפחתי הופך פשוט להכנה ומרשים להגשה, כך שהמסורת נשמרת ומוגשת בחום אל הדורות הבאים.
השף הלבן מחכה לכם עם מתכוני החג של המשפיענים המובילים ושל המשפחות שלהם, אלו שעוברים מדור לדור ועכשיו גם אליכם.

מתכונים

קוראסון בשר מפורק

קרואסון בשר מפורק

קרואסון בשר מפורק מפואר וקל להכנה. שילוב מושלם של בצק שמרים עלים של מעדנות עם מילוי בשר מפורק עסיסי, רך ומתובל. מנה אלגנטית וחגיגית שמחברת בין ניחוחות ביתיים למראה קולינרי מרשים.
תמיר גולן - רולדה במילוי ארטישוק ערמונים

רולדה במילוי ארטישוק ערמונים

מאפה ארטישוק וערמונים מושלם לערב החג. שכבות פילו עדינות ממולאות במלית חגיגית ועשירה - מנה אלגנטית ומפתיעה שתהפוך לכוכבת השולחן.
אמפנדס ספרדי

אמפנדס ספרדי במילוי עוף עם רוטב רומסקו

אמפנדס ספרדיים בעבודת יד עם מילוי עוף עסיסי, תיבול עשיר ורוטב רומסקו קלוי בצד - מנה צבעונית, חגיגית ומלאת טעמים. מתכון שכולו מסורת, שמתאים בדיוק לערב חג או לאירוח משפחתי.
דון לני גבאי - קיש פטריות

קיש (פשטידת) פטריות

פשטידת פטריות חלומית וצמחונית על בסיס בצק פריך מלוח - מתכון חגיגי שמתאים לכל שולחן חג. שילוב של קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים שהופכים אותה למנה שכל המשפחה אוהבת.
בוריק בלוז

בוריק בלוז

בוריק בלוז משולשים הוא קינוח טריפולטאי מבצק פילו "מעדנות" ותערובת אגוזים היסטרית! אין חג בלי הקינוח הזה, הוא הולך עם התה הטריפולטאי.
פאי תפוחים

פאי תפוחים

פאי תפוחים קלאסי עם טוויסט אישי - בצק פריך מתוק, תפוחים רכים וקינמון שממלא את כל הבית בריח של חג. מתכון פשוט להכנה, מושלם לשולחן משפחתי באווירה חמה ומתוקה.
בורקס צמחוני עם פירה כמהין

בורקס צמחוני עם פירה כמהין ופטריות

בורקס על בצק עלים מרודד, עם פירה כמהין ופטריות בשלושה סוגים – שילוב שמפנק את כל החושים. תוסיפו את הרוטב הסודי ותקבלו מנה מושלמת שמככבת על שולחן החג.
מאפי פילו במילוי בשר מפורק

מאפי פילו במילוי בשר מפורק

מאפי פילו אישיים במילוי בשר אונטריב מפורק ורך שלא ישאירו אפילו פירור! חגיגה אמיתית לכל חובבי הבשר. מתכון מרשים שמוסיף לשולחן החג טעמים עמוקים, מרקם מיוחד והגשה חגיגית.
עוגת נפוליאון

עוגת נפוליאון

עוגת נפוליאון מאת אליטה אופק - מתכון של סבתא טוניה
טארט טאטן

טארט טאטן פרווה עם בצלי שאלוט

טארט טאטן חלומי לערב החג שיתפוס את כל ההצגה בשולחן. בצק עדין, בצלי שאלוט מקורמלים וניחוחות חגיגיים - מנה מלוחה־מתוקה שמרשימה כל אורח

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.