אוזני פיל שטוחות וגדולות מבצק עלים חמאה
מתכון קל וטעים במיוחד לאוזני פיל שטוחות וגדולות מבצק עלים חמאה.
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 20-15 יחידות:
מרכיבים:
- 1 חבילת בצק עלים חמאה
- 3/4 כוס סוכר חום
- 3 כפות קינמון
- 1/2 כוס חלב
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבצק ומברישים בחלב.
-
02.
מערבבים יחד סוכר חום וקינמון ומפזרים בנדיבות מעל , מצמידים בעדינות בעזרת כפות הידיים.
-
03.
מגלגלים את שני צידי הבצק עד ששני הקצוות נפגשים באמצע ומצמידים אותם.
-
04.
מניחים במרווחים את הפרוסות כשהצורה מופנית כלפי מעלה.
-
05.
משטחים מעט עם כפות הידיים ואופים עד להשחמה בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 25 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מצננים ורק אז מחלצים , שומרים בקופסא אטומה.
הכנת? כאן מדרגים