סלט גזר, סלק וגבינה צפתית | השף הלבן

סלט גזר, סלק וגבינה צפתית

הכוכב של האירוחים בקיץ.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט גזר, סלק וגבינה צפתית
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4:

  • 2 גזרים, מקולפים ומגוררים לגפרורים בפומפיה או מעבד מזון
  • 1 סלק חי, מקולף ומגורר לגפרורים בפומפיה או מעבד מזון
  • 100 גרם גבינה צפתית 5% פיראוס, חתוכה לחתיכות קטנות
  • 1/3 כוס גרעיני דלעת, קלויים במחבת יבשה
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ לימון סחוט טרי
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את גפרורי הגזר והסלק בקערה ומערבבים היטב.

  • 02.

    מתבלים במלח, בפלפל, במיץ לימון ובשמן זית לפי הטעם. מוסיפים את הגבינה הצפתית ואת גרעיני הדלעת ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.