מתכון תבשיל קינואה, שעועית ירוקה ורצועות עוף | השף הלבן

תבשיל קינואה, שעועית ירוקה עדינה ורצועות עוף

תבשיל חם ומתקתק שמשלב קינואה, בטטה ועוף

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל קינואה, שעועית ירוקה עדינה ורצועות עוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • חופן בוטנים קלויים (לא חובה)
לרוטב:
  • 2 כפות רוטב סויה של אוליביה
  • 2 כפות רוטב בלסמי
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 2 כפות שמן
  • מלח, פלפל
  • 1 כוס קינואה שטופה
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 1 כף שמן
  • 1 כוס שעועית ירוקה עדינה של סנפרוסט
  • 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "טירת צבי", מוכנות לפי ההוראות על האריזה
  • 1/3 כוס בצל ירוק קצוץ דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את הקינואה, המים והשמן בקערה, מכסים ומכניסים למיקרו בעוצמה גבוהה ל-10 דקות. מוציאים, מוסיפים את השעועית הירוקה, מערבבים ומכניסים שוב למיקרו ל-2 דקות. מוציאים, מערבבים ומניחים ל-5 דקות עד שכל המים נספגו והקינואה רכה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    טורפים את מרכיבי הרוטב בקערה גדולה, מוסיפים את הקינואה ואת נתחי העוף, מערבבים, זורים בצל ירוק ובוטנים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.