מתכון תפוח אדמה מוקרם וממכר | השף הלבן

תפוח אדמה מוקרם

תפוח אדמה מוקרם וממכר שלא תרצו להפסיק לאכול

מאת: מתכון גולש
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוח אדמה מוקרם

המרכיבים ל מנות 4:

  • 4 תפוחי אדמה גדולים
  • 3 בצלים
  • 4 שיני שום
  • כף שמן לטיגון
  • 500 גרם תרד קפוא, לאחר הפשרה
  • 200 גרם חלב קוקוס (חצי פחית שימורים)
  • פלפל לפי הטעם
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    עוטפים את תפוחי-האדמה בנייר כסף ואופים בתנור כשעה וחצי בחום בינוני.

  • 02.

    וצצים את הבצל ואת השום ומטגנים עד להזהבה.

  • 03.

    מוסיפים את התרד ומטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות.

  • 04.

    מוסיפים את חלב הקוקוס ומתבלים במלח ופלפל.

  • 05.

    מטגנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה במשך שלוש דקות ומורידים מהאש.

  • 06.

    חוצים כל תפוח אדמה לשניים ויוצקים מהרוטב על כל מחצית.

  • 07.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(55)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.