מתכון תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת | השף הלבן

תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת

תפוחי אדמה מוקרמים ברוטב שמנת, אורגנו ואגוז מוסקט

מאת: איטל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת

המרכיבים ל מנה 1:

  • תפוחי אדמה (שניים לכל סועד לפי מספר הסועדים)
  • 1 שמנת מתוקה
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" או פירורי עמק של השף הלבן
  • אורגנו
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים פרוסות תפוחי אדמה על תבנית ומעל מגרדים אגוז מוסקט.

  • 02.

    שופכים שמנת מתוקה מעל וקצת אורגנו.

  • 03.

    מפזרים מעל גבינת פרמז'ן מגורדת של השף הלבן ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות.

הכנת? כאן מדרגים
(104)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.