עגבניות צלויות עם פרמזן ובזיליקום
בואו לגוון ולהכין מנה ראשונה קלה, מהירה וכל כך טעימה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים למנות 6:
- 6 עגבניות חצויות
- שמן זית
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס
- פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת של תנובה
- חופן עלי בזיליקום טריים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
-
02.
מניחים את העגבניות החצויות בתבנית כשצידן החתוך פונה כלפי מעלה. מזליפים מעל שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור כשעה.
-
03.
מפזרים מעל את גבינת הפרמז'ן המגורדת ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
04.
מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים