מליצאנס טיגניטס - פרוסות חציל אפויות עם עגבניות קצוצות | השף הלבן

מליצאנס טיגניטס – פרוסות חציל אפויות עם עגבניות קצוצות ומעודנת

שוב מנצחת הפשטות עם 3 מרכיבים שמתחברים באופן מושלם יחד: חצילים, עגבניות ובולגרית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מליצאנס טיגניטס - פרוסות חציל אפויות עם עגבניות קצוצות ומעודנת
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל4-6:

  • 1 חציל פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • מלח, פלפל
  • שמן זית
  • 4-5 פרוסות גבינה בולגרית מעודנת "פיראוס"
  • למתבל עגבניות:
  • 2 עגבניות מגוררות גס
  • 1 כפית אורגנו טרי או מיובש
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 200 מעלות. מניחים את פרוסות החציל בתבנית מצופה נייר אפייה. בוזקים מלח ופלפל ומברישים או מרססים בשמן זית. אופים כ 25 דקות עד הזהבה. מוציאים את התבנית מהתנור אך משאירים אותו עובד. הופכים את פרוסות החציל, מברישים או מרססים שמן זית ואופים 20 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    מערבבים את מרכיבי מתבל העגבניות. מניחים את פרוסות החציל על צלחת הגשה, מניחים על כל פרוסה פרוסת מעודנת וכפית גדושה מתבל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)