ברוקולי וכרובית ברוטב מזרחי

ברוקולי וכרובית ברוטב מזרחי, מנה בריאה וקלה להכנה, מתאימה גם לצמחוניים

מאת: אתי אטיאס
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוקולי וכרובית ברוטב מזרחי

המרכיבים ל 4:

  • 1 ראש כרובית גדול חתוך לפרחים גדולים
  • 1 ק”ג ברוקולי חתוך לפרחים
  • 4 עגבניות
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 2-3 פלפלים חריפים פרוסים
  • 1 כוס רסק עגבניות
  • 1/2 1 כפיות כמון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • מלח
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • מעט שמן
  • 3 כוסות מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר רחב יוצקים את השמן.

  • 02.

    פורסים את העגבניות ומניחים חצי מכמות בתחתית המחבת מפזרים חצי מכמות הפלפל החריף חצי מכמות מהשום הפרוס וחצי מכמות הכוסברה .

  • 03.

    מניחים את הבקרוקולי והכרובית מפזרים מעל הכרובית פלפל חריף שום פרוס וכוסברה ומעל הכל מפזרים את העגבניות .

  • 04.

    מכינים רוטב מרסק העגבניות הכמון הפפריקה ואבקת המרק מערבבים ויוצקים מעל .

  • 05.

    מבשלים על אש נמוכה כ 35 דקות ומגישים עם פירה תפוחי אדמה (מתאים לפסח) או אורז.

    טיימר מופעל

    00:35:00
  • 06.

     

הכנת? כאן מדרגים
(145)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.