שלגון ארטיק יופלה | השף הלבן

שלגון ארטיק יופלה

פינוק מושלם לקטנטנים סביב שולחן החג

מאת: עורך אתר השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שלגון ארטיק יופלה

המרכיבים ל 12-15 יחידות:

  • 6 גביעי יופלה תות
  • 10 עלי נענע קצוצים
  • מקלות ארטיק
לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • כף שמן/ 20 גרם חמאת קקאו
גודל תבנית: תבנית סיליקון שקעים, מקלות ארטיק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה יופלה עם נענע ומחלקים לתבנית סיליקון.

  • 02.

    נועצים בכל שקע מקל ארטיק קטן ומקפיאים במשך 6 שעות.

  • 03.

    מחלצים את הארטיקים מהתבנית, ממיסים שוקולד לבן עם שמן 

  • 04.

    או חמאת קקאו ומערבבים.

  • 05.

    טובלים את שפת הארטיקים בשוקולד.

  • 06.

    ניתן להשתמש בתבנית סילקון בעלת שקעים חלקים בנפח 50 מ"ל

  • 07.

    או כזו המיועדת לקוביות קרח

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.