קרמבו וניל מצופה שוקולד – מתכון לקינוח קרמבו קר | השף הלבן

קרמבו וניל מצופה שוקולד – מתכון קל שלב אחרי שלב

קרמבו קר שמכינים בדקות וקוצרים קריאות התפעלות. הפינוק שיעשה לכם את הסתיו!

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרמבו וניל מצופה שוקולד - מתכון קל שלב אחרי שלב
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל10:

150 גרם שוקולד מריר מומס
  • 1 כפית גדושה דבש
  • 10 עוגיות ביסקוויט עגולות
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 32% "השף הלבן"
לציפוי:
  • 150 גרם שוקולד מריר מומס
  • 2 כפות שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת להקצפת קרם הוניל לקצפת יציבה.

  • 02.

    מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר עגול ומזלפים קרם על כל עוגיה.

  • 03.

    מעבירים את העוגיות המזולפות למקפיא ל-3 שעות לפחות.

  • 04.

    ממיסים במיקרו (במקטעים של 30 שניות) את השוקולד. מוסיפים שמן ודבש ומערבבים לקרם חלק ונוזלי. יוצקים את השוקולד על העוגיות המזולפות שיצאו מהמקפיא עד למראה קרמבו מצופה.

  • 05.

    מגישים קפוא או חצי קפוא (מומלץ להוציא מהמקפיא  15 דקת לפני ההגשה).

הכנת? כאן מדרגים
(15)