קרמבו וניל מצופה שוקולד – מתכון קל שלב אחרי שלב
קרמבו קר שמכינים בדקות וקוצרים קריאות התפעלות. הפינוק שיעשה לכם את הסתיו!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל10:
150 גרם שוקולד מריר מומס
- 1 כפית גדושה דבש
- 10 עוגיות ביסקוויט עגולות
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 32% "השף הלבן"
לציפוי:
- 150 גרם שוקולד מריר מומס
- 2 כפות שמן
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את השמנת להקצפת קרם הוניל לקצפת יציבה.
-
02.
מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר עגול ומזלפים קרם על כל עוגיה.
-
03.
מעבירים את העוגיות המזולפות למקפיא ל-3 שעות לפחות.
-
04.
ממיסים במיקרו (במקטעים של 30 שניות) את השוקולד. מוסיפים שמן ודבש ומערבבים לקרם חלק ונוזלי. יוצקים את השוקולד על העוגיות המזולפות שיצאו מהמקפיא עד למראה קרמבו מצופה.
-
05.
מגישים קפוא או חצי קפוא (מומלץ להוציא מהמקפיא 15 דקת לפני ההגשה).
הכנת? כאן מדרגים