קינוח שכבות שוקולד ותותים חגיגי
קינוח שנראה מליון דולר אבל ממש פשוט להכנה וטעים במיוחד
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רחלי קרוט
עיצוב: רחלי קרוט
המרכיבים ל6 מנות:
- 350 מ"ל שמנת צמחית (או שמנת מתוקה להקצפה)
- 5 כפות גדושות ממרח שוקולד שאוהבים (פרווה או חלבי)
- 150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות או קצוץ
בנוסף:
- נשיקות מרנג
- תותים
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מיקסר שמים 250 מ"ל שמנת צמחית/חלבית להקצפה ביחד עם 4 כפות ממרח שוקולד.
-
02.
מקציפים עד מהירות גבוהה עד שהמוס כמעט יציב לגמרי.
-
03.
בינתיים ממיסים בקערה את השוקולד ביחד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה וכף אחת של ממרח שוקולד.
-
04.
כשהמוס כמעט יציב מוסיפים 1/2 מכמות השוקולד המומס (את השאר שומרים בצד) ומקציפים עוד 2-3 דקות על מהירות גבוהה.
טיימר מופעל
-
05.
מרכיבים: מניחים בתחתית כוס שקופה שברי נשיקות מרנג, מזלפים מהמוס ומכסים ב-2 כפות מהשוקולד המומס שנשאר בצד.
-
06.
מפזרים מעל תותים חתוכים ושומרים במקרר עד להגשה.
הכנת? כאן מדרגים