קינוח שכבות שוקולד ותותים חגיגי | השף הלבן

קינוח שכבות שוקולד ותותים חגיגי

קינוח שנראה מליון דולר אבל ממש פשוט להכנה וטעים במיוחד

מאת: רחלי קרוט
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח שכבות שוקולד ותותים חגיגי
צילום: רחלי קרוט עיצוב: רחלי קרוט

המרכיבים ל6 מנות:

  • 350 מ"ל שמנת צמחית (או שמנת מתוקה להקצפה)
  • 5 כפות גדושות ממרח שוקולד שאוהבים (פרווה או חלבי)
  • 150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות או קצוץ
בנוסף:
  • נשיקות מרנג
  • תותים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מיקסר שמים 250 מ"ל שמנת צמחית/חלבית להקצפה ביחד עם 4 כפות ממרח שוקולד.

  • 02.

    מקציפים עד מהירות גבוהה עד שהמוס כמעט יציב לגמרי. 

  • 03.

    בינתיים ממיסים בקערה את השוקולד ביחד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה וכף אחת של ממרח שוקולד. 

  • 04.

    כשהמוס כמעט יציב מוסיפים 1/2 מכמות השוקולד המומס (את השאר שומרים בצד) ומקציפים עוד 2-3 דקות על מהירות גבוהה. 

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 05.

    מרכיבים: מניחים בתחתית כוס שקופה שברי נשיקות מרנג, מזלפים מהמוס ומכסים ב-2 כפות מהשוקולד המומס שנשאר בצד.

  • 06.

    מפזרים מעל תותים חתוכים ושומרים במקרר עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)