פרלינים כשרים לפסח
קינוח שוקולדי מהיר, פשוט להכנה וכשר לפסח
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 פרלינים:
- 1.5 כוסות מצות שבורות לחתיכות קטנות
- חצי חבילת שוקולד למריחה
- 100 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם חמאה
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד חלב/ מריר
- 200 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר קטן ממיסים את החמאה, השוקולד המריר והשוקולד למריחה ומערבבים עם המצות.
-
02.
מכינים פרלינים עגולים ומניחים כל פרלין במנג'ט. מצננים במקרר במשך שעה.
-
03.
לציפוי: מביאים את השמנת לרתיחה, קוצצים את השוקולד ושופכים את השמנת על השוקולד.מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ומצננים.
-
04.
מצפים כל פרלין בבלילת השוקולד ומכניסים להקפאה. מפשירים שעה לפני ההגשה. ניתן לצפות גם בקוקוס/ אגוזים קצוצים לפי הטעם.
הכנת? כאן מדרגים