מתכון פרלינים כשרים לפסח | השף הלבן

פרלינים כשרים לפסח

קינוח שוקולדי מהיר, פשוט להכנה וכשר לפסח

מאת: מלכה ברדה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרלינים כשרים לפסח

המרכיבים ל20 פרלינים:

  • 1.5 כוסות מצות שבורות לחתיכות קטנות
  • חצי חבילת שוקולד למריחה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד חלב/ מריר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר קטן ממיסים את החמאה, השוקולד המריר והשוקולד למריחה ומערבבים עם המצות.

  • 02.

    מכינים פרלינים עגולים ומניחים כל פרלין במנג'ט. מצננים במקרר במשך שעה.

  • 03.

    לציפוי: מביאים את השמנת לרתיחה, קוצצים את השוקולד ושופכים את השמנת על השוקולד.מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ומצננים.

  • 04.

    מצפים כל פרלין בבלילת השוקולד ומכניסים להקפאה. מפשירים שעה לפני ההגשה. ניתן לצפות גם בקוקוס/ אגוזים קצוצים לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(64)