מתכון פרלינים כשרים לפסח | השף הלבן

פרלינים כשרים לפסח

קינוח שוקולדי מהיר, פשוט להכנה וכשר לפסח

מאת: מלכה ברדה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרלינים כשרים לפסח

המרכיבים ל 20 פרלינים:

  • 1.5 כוסות מצות שבורות לחתיכות קטנות
  • חצי חבילת שוקולד למריחה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד חלב/ מריר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר קטן ממיסים את החמאה, השוקולד המריר והשוקולד למריחה ומערבבים עם המצות.

  • 02.

    מכינים פרלינים עגולים ומניחים כל פרלין במנג'ט. מצננים במקרר במשך שעה.

  • 03.

    לציפוי: מביאים את השמנת לרתיחה, קוצצים את השוקולד ושופכים את השמנת על השוקולד.מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ומצננים.

  • 04.

    מצפים כל פרלין בבלילת השוקולד ומכניסים להקפאה. מפשירים שעה לפני ההגשה. ניתן לצפות גם בקוקוס/ אגוזים קצוצים לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(64)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.