פונדנט ריבת חלב – קינוח מושחת ומפנק | השף הלבן

פונדנט ריבת חלב – קינוח מפנק בקלי קלות!

אף אחד לא יאמין כמה קל להכין את הקינוח המושחת הזה – 5 מרכיבים בלבד ויש לכם עוגת ריבת חלב מושלמת עם פנים נוזלי ומפנק! מתכון-חלום של דור משה

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פונדנט ריבת חלב - קינוח מפנק בקלי קלות!
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 5:

  • 1 כוס ריבת חלב
  • ביצה בגודל L + שני חלמונים
  • חצי כפית מלח
  • 30 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 4 כפות (40 גרם) קמח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 190 מעלות.

  • 02.

    משמנים חמש תבניות אלומיניום למאפינס בשכבה דקה של חמאה. מפזרים בפנים מעט קמח ומטלטלים את התבנית על מנת שהקמח יכסה בשכבה דקה את כל שטח התבנית. מנערים היטב את הקמח. 

  • 03.

    בקערה גדולה מערבבים היטב את ריבת החלב, הביצה, החלמונים, המלח, החמאה והקמח. 

  • 04.

    מוזגים את הבלילה לתבניות ואופים כ-8-12 דקות. החום משתנה מתנור לתנור ומומלץ לנסות קודם כל עם עוגה אחת, על מנת להבין כמה זמן אפייה נדרש בתנור שלכם.

    טיימר מופעל
    00:12:00
הכנת? כאן מדרגים
(29)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.