פודינג טפיוקה ומנגו דל קלוריות
קינוח דל קלוריות וללא גלוטן שפשוט לא תאמינו כמה קל להכין! הטפיוקה מתבשלת בחלב ומנגו טחון ומתקבל פודינג עשיר וקרמי במיוחד

המרכיבים ל 5:
- 1 חבילת מנגו קפוא
- מיץ מלימון שלם
- 2 כפות סוכר
- חופן עלי נענע
- ⅓ כוס פניני טפיוקה
- 3 כוסות חלב 3% "תנובה"
- ½ כוס מקרם המנגו שהכנו
- 100 גרם סוכר
- גרגירים ממקל וניל / תמצית וניל איכותית
הוראות הכנה:
-
01.
במעבד מזון טוחנים היטב את המנגו, מיץ הלימון, הנענע והסוכר. מסננים את התערובת אל תוך קערה נקייה.
-
02.
בסיר בינוני משרים את פניני הטפיוקה בחלב למשך כרבע שעה.
-
03.
מוסיפים אל הסיר ½ כוס מקרם המנגו, סוכר ותמצית וניל.
-
04.
מבשלים את התערובת על להבה נמוכה- בינונית תוך כדי בחישה עדינה, עד שרוב פניני הטפיוקה הופכות להיות שקופות לחלוטין והתערובת מסמיכה. מעבירים את התערובות לכוסות אישיות, מכסים אותן בנייליון נצמד ומקררים לחלוטין.
-
05.
יוצקים מעל כל כוס 2-3 כפות מקרם המנגו ומקשטים במעט עלי נענע.
הידעת?
הקטע עם קינוחים הוא שלא משנה כמה מתכונים נכיר ונכין באופן תדיר, זה אף פעם לא יהיו לנו מספיק מתכונים. תמיד אפשר לצרף מתכון חדש ומפתיע לרפרטואר הקולינרי שלנו ולהפתיע את בני המשפחה עם קינוח חדש ומקורי. אם גם אתם מחפשים כל הזמן מתכונים חדשים לקינוחים מפנקים, יש לכם מזל. קבלו מתכון קינוח דל קלוריות וללא גלוטן שפשוט לא תאמינו כמה קל להכין! הטפיוקה מתבשלת בחלב ומנגו טחון ומתקבל פודינג עשיר וקרמי במיוחד