מתכון מקצפת קפואה בטעם מנגו | השף הלבן

מקצפת קפואה בטעם מנגו

מתכון למנה אחרונה קלילה המשלבת בין קצפת מתוקה לחמצמצות המנגו, קינוח נהדר וקלה להכנה לימי קיץ חמים

מאת: גילת פרוש פרוינד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקצפת קפואה בטעם מנגו

המרכיבים ל 6 מנות:

  • מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • 1/2 תרכיז קפוא בטעם מנגו, מופשר

הוראות הכנה:

  • 01.

     מקציפים על מהירות גבוה את קצפת הריץ' לקצף אוורירי, מוסיפים בתנועת קיפול את תרכיז המנגו עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 02.

     מעבירים לתבנית סיליקון מעוצבת או לתבניות סיליקון ומעבירים למקפיא עד שהמקפא מתייצב באופן מלא.

הכנת? כאן מדרגים
(440)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.