מתכון מוס תותים קינוח לפסח | השף הלבן

מוס תותים קינוח לפסח

קינוח קל להכנה, קריר וטעים, שמתאים גם לחג הפסח וגם לארוחות בשריות

מאת: מיכל בן-אמוץ
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוס תותים קינוח לפסח

המרכיבים ל 12 מנות אישיות:

למוס
  • 2 שמנת צמחית השף הלבן
  • 1.5 כוס קרם/מי קוקוס
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/2 כוס פירות יער או תותים "סנפרוסט"
להגשה
  • פרוסות תותים
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.

  • 02.

    מוסיפים את קרם הקוקוס ומיץ לימון יחד עם פירות היער או התותים.

  • 03.

    מעבירים לכלי הגשה אישיים ושומרים במקרר 4 שעות לפחות.

  • 04.

    להגש המניחים פרוסות תותים ובוזקים אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(85)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.