טריקולד בכוסות אישיות
את קינוח הטריקולד המסורתי הפכנו לפשוט, קל וטעים במיוחד. אל תפספסו!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
המרכיבים ל8:
- 600 מ"ל שמנת מתוקה 38% השף הלבן
- 2 מיכלי יולו לבן
- 2 מיכלי יולו חלב
- 2 מיכלי יולו מריר
- כפית תמצית וניל
- 1/2 כפית אבקת נס קפה מומסת ב- 1-2 כפות מים חמים
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את השמנת המתוקה ומחלקים ל- 3 קערות. לכל קערה מוסיפים סוג אחר של יולו. למוס הלבן מוסיפים כפית תמצית וניל, למוס שוקולד חלב מוסיפים את תערובת הקפה.
-
02.
יוצקים את מוס השוקולד המריר לכלים האישיים ומעבירים מקפיא לחצי שעה להתייצבות, יוצקים מעל את מוס המוקה ומעבירים למקפיא לשעה, יוצקים מעל את מוס השוקולד הלבן ומעבירים למקרר להצטננות למשך כשעתיים לפחות.
-
03.
מקשטים בשוקולד מגורר או בכל קישוט אחר שבוחרים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים