טראפלס שוקולד-מסקרפונה-ביסקוויטים ללא אפייה | השף הלבן

טראפלס שוקולד-מסקרפונה-ביסקוויטים ללא אפייה

ממתק מפנק במיוחד שמכינים בזריזות. אם רוצים להכין לילדים אפשר לוותר על האלכוהול ולצפות בקוקוס או סוכריות יומולדת

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד-מסקרפונה-ביסקוויטים ללא אפייה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל30 יחידות:

  • 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה "השף הלבן" בטמפרטורת החדר
  • 200 גרם שוקולד מריר מומס
  • 1 כף קקאו
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות ברנדי או רום או וויסקי או ליקר (לא הכרחי)
  • 200 גרם ביסקוויטים מרוסקים גס (לא טחונים)
  • לציפוי: קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים שוקולד מומס עם מסקרפונה לעיסה אחידה. מוסיפים קקאו, אבקת סוכר וביסקוויטים ומערבבים עד פיזר אחיד.

  • 02.

    מצפים תבנית או כלי פלסטיק בנילון נצמד ומעבירים אליו את העיסה. מחליקים את פניה. מצננים במקרר שעה לפחות.

  • 03.

    להגשה מחלצים את התערובת שהתקשתה למשטח העבודה. בוזקים קקאו וחותכים לקוביות.

הידעת?

יש מעט קינוחים יותר מרגשים מעוגת שוקולד. אם זה במסיבת יומולדת, סוף סעודה חגיגית, או סתם חטיף לייט נייט במטבח, עוגת שוקולד תמיד באה בטוב. אולם, הבעיה המרכזית בעוגת שוקולד היא הצורך באפייה. אז אם אתם מחפשים מתכונים לעוגת שוקולד קלה ומרשימה ללא צורך באפייה, יש לכם מזל. קבלו מתכון של לממתק מפנק במיוחד שמכינים בזריזות. אם רוצים להכין לילדים אפשר לוותר על האלכוהול ולצפות בקוקוס או סוכריות יומולדת. מתכון מעולה שמכינים בלי מאמץ ומתאים לכל אירוע.

הכנת? כאן מדרגים
(6)