טראפלס שוקולד לבן-פרג-תפוז בציפוי פיסטוק
ממתק אלגנטי ומושלם למשלוח מנות ולארוח
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל30:
- 2 כפיות פרג (לא טחון)
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
- 1 כפית גדושה גרידת קליפת תפוז
- קורט מלח
- 500 גרם שוקולד לבן קצוץ
- לציפוי: 50 גרם פיסטוק קלוי גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת חמה קולים את הפרג כחצי דקה תוך כדי ערבוב, עד שנשמעים קולות פיצוח.
-
02.
מחממים בסיר קטן שמנת קליפת תפוז ומלח עד סף רתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים שוקולד לבן. מערבבים עד שהשוקולד נמס. מוסיפים פרג ומערבבים.
-
03.
יוצקים לקופסא או לתבנית את עיסת השוקולד ומקפיאים לכ 3 שעות (התערובת לא קופאת לגמרי).
-
04.
מפזרים את הפיסטוק הקצוץ על צלחת. לוקחי כפית גדושה מתערובת השוקולד, בעזרת הידיים יוצרים כדור ומגלגלים בפיסטוק. מניחים בקופסא. שומרים במקרר או במקפיא עד ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים