טראפלס שוקולד לבן-פרג-תפוז בציפוי פיסטוק | השף הלבן

טראפלס שוקולד לבן-פרג-תפוז בציפוי פיסטוק

ממתק אלגנטי ומושלם למשלוח מנות ולארוח

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד לבן-פרג-תפוז בציפוי פיסטוק
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 30:

  • 2 כפיות פרג (לא טחון)
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
  • 1 כפית גדושה גרידת קליפת תפוז
  • קורט מלח
  • 500 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • לציפוי: 50 גרם פיסטוק קלוי גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת חמה קולים את הפרג כחצי דקה תוך כדי ערבוב, עד שנשמעים קולות פיצוח.

  • 02.

    מחממים בסיר קטן שמנת קליפת תפוז ומלח עד סף רתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים שוקולד לבן. מערבבים עד שהשוקולד נמס. מוסיפים פרג ומערבבים.

  • 03.

    יוצקים לקופסא או לתבנית את עיסת השוקולד ומקפיאים לכ 3 שעות (התערובת לא קופאת לגמרי).

  • 04.

    מפזרים את הפיסטוק הקצוץ על צלחת. לוקחי כפית גדושה מתערובת השוקולד, בעזרת הידיים יוצרים כדור ומגלגלים בפיסטוק. מניחים בקופסא. שומרים במקרר או במקפיא עד ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.