טראפלס שוקולד לבן-פרג-תפוז בציפוי פיסטוק | השף הלבן

טראפלס שוקולד לבן-פרג-תפוז בציפוי פיסטוק

ממתק אלגנטי ומושלם למשלוח מנות ולארוח

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד לבן-פרג-תפוז בציפוי פיסטוק
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל30:

  • 2 כפיות פרג (לא טחון)
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
  • 1 כפית גדושה גרידת קליפת תפוז
  • קורט מלח
  • 500 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • לציפוי: 50 גרם פיסטוק קלוי גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת חמה קולים את הפרג כחצי דקה תוך כדי ערבוב, עד שנשמעים קולות פיצוח.

  • 02.

    מחממים בסיר קטן שמנת קליפת תפוז ומלח עד סף רתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים שוקולד לבן. מערבבים עד שהשוקולד נמס. מוסיפים פרג ומערבבים.

  • 03.

    יוצקים לקופסא או לתבנית את עיסת השוקולד ומקפיאים לכ 3 שעות (התערובת לא קופאת לגמרי).

  • 04.

    מפזרים את הפיסטוק הקצוץ על צלחת. לוקחי כפית גדושה מתערובת השוקולד, בעזרת הידיים יוצרים כדור ומגלגלים בפיסטוק. מניחים בקופסא. שומרים במקרר או במקפיא עד ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)