מתכון חטיפי גרנולה, שוקולד ושקדים | השף הלבן

חטיפי גרנולה, שוקולד ושקדים

חטיפי אנרגיה מתוקים עשירים בדברים טובים

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
חטיפי גרנולה, שוקולד ושקדים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 24 יחידות / תבנית מלבנית 20X30:

  • 2 כוסות קוואקר
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 כוס שקדים שלמים
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית קינמון
  • 85 גרם חמאת "תנובה" רכה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/3 כוס סירופ מייפל
  • 1 כף מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-175 מעלות ומצפים תבנית בראוניז בנייר כסף.

  • 02.

    מניחים 1/3 כוס קוואקר במעבד מזון וטוחנים לקמח גס. מעבירים לקערה גדולה.

  • 03.

    מוסיפים את הקוואקר הנותר, סוכר, שקדים, שוקולד צ'יפס, מלח וקינמון ומערבבים היטב.

  • 04.

    בקערה נפרדת, מניחים את החמאה, תמצית וניל, סירופ מייפל ומים ומערבלים לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת הנוזלית לקערה עם הרכיבים היבשים ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת מרית משטחים לשכבה אחידה ודחוסה.

  • 05.

    אופים בתנור כ-30 דקות. מעבירים לרשת לצינון לפני שחותכים לריבועים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(375)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.