הגלידה של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן משתפת אותנו במתכון נהדר לגלידה בייתית

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
הגלידה של יונית צוקרמן
צילום: יונית צוקרמן

המרכיבים ל 6-8:

  • 3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה 38% בטעם שוקולד "השף הלבן"
  • 1 פחית חלב ממותק מרוכז
  • תוספות לבחירה (קוקוס קלוי, שוקולד נוטלה, שבבי שוקולד ,שברי עוגיות אוראו,אגוזי מלך, פירות.)
גודל תבנית: תבנית מלבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים בתוך קערת המיקסר עם וו בלון:3 מיכלים שמנת מתוקה בטעם שוקולד (סהכ 750 ).

  • 02.

    להקציף כמה דק עד שמתקבל קרם ואז לשפוך פנימה פחית חלב מרוכז 400 מיל׳ ולהמשיך להקציף עד התייצבות.

  • 03.

    להוסיף מה שאוהבים ולערבב ידנית ולערבב.

  • 04.

    להעביר לקופסת הקפאה אטומה.

  • 05.

    להכניס להקפאה כ-4 שעות לפחות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.