גלידת יוגורט-בננה-אפרסקים (ללא גלוטן) | השף הלבן

גלידת יוגורט-בננה-אפרסקים (ללא גלוטן)

מעדן קריר ומתוק אבל קודם כל טבעי ובריא. אחרי שתכינו אותו פעם אחת לא תמהרו לחזור לגלידות התעשייתיות

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת יוגורט-בננה-אפרסקים  (ללא גלוטן)
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4:

  • 1/2 כוס יוגורט יופלה GO או יוגורט תנובה אחר
  • 1/2 כוס שמנת 10% או 15% "השף הלבן"
  • 2 כפות מייפל או דבש או אבקת סוכר
  • 3 אפרסקים בשלים (לא קשים) מגולענים קצוצים
  • 1 בננה קלופה

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים יוגורט, שמנת ומייפל. מצרפים את חתיכות האפרסק. מעבירים לכלי קוביות קרח או קופסאות פלסטיק קטנות ומקפיאים 4 שעות לפחות. מקפיאים גם את הבננה בשקית נילון או כלי פלסטיק.

  • 02.

    מעבירים את התערובת הקפואה והבננה למעבד מזון ומעבדים עד קבלת מרקם של גלידה אמריקאית. מעבירים לכלי הגשה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)